Wie zijn wij?

Het kantoor werd opgestart door mevrouw Thérèse MALISSE-GRISLAIN, in samenwerking met mevrouw Chantal LAGAE - DE DECKER, te vroeg van ons heen gegaan in het jaar 2013.

Toen werd beslist om de verzekeringsactiviteit verder te zetten, met als zaakvoerders Patrick en Dominic LAGAE, bijgestaan door Nancy DECLERCQ, voor het dagelijks beheer.

MALISSE-GRISLAIN BV, commerciële benaming "WM-VERZEKERINGEN", is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Wij zijn uw partner in particuliere verzekeringen, alsook als zelfstandige of KMO kan u bij ons terecht voor uw verzekeringsdossier.

Iedereen die bekommerd is en vragen heeft  betreffende zijn verzekeringen is bij ons zeer welkom.

Digitalisering en E-commerce winnen steeds meer aan belang in ons dagelijks leven. Met aandacht voor deze trend, blijft voor ons het persoonlijk contact een topprioriteit.

Aarzel niet ons te contacteren. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 056/71.31.12 of via e-mail info@wm-verzekeringen.be 

Wij nodigen u uit voor een bezoek op onze website www.wmverzekeringen.be waar u ook een formulier kan invullen om een afspraak vast te leggen.